пʼятницю, 30 квітня 2010 р.

Торжество ідіотизму

Чим більше спостерігаю ситуацію в нашій країні, тим більше переконуюся у прогресуючому ідіотизмі нашого народу, причому у цьому рівні всі незалежно від мови, якою викладаються якісь думки.
1. Лише ідіоти вірять, що нинішня влада – благо для людей і для поліпшення їхнього життя. Проте, вони з остервенінням готові захищати її разом з її самовдоволеним лідером, готовим продати практично все довкола себе, аби сидіти в такому красивому шкіряному президентському кріслі.
2. Лише ідіоти могли прийти до парламенту з яйцями, для того, щоб кидати їх в спікера замість того, щоб захищати систему голосування від засовування туди карток відсутніх депутатів.
3. Лише ідіоти вірять, що творять щасливе майбутнє країни, продаючи її з потрохами.
4. Лише ідіоти готові рвати чуприну один одному не уявляючи собі, що ж це за країна, за щастя якої вони нібито чубляться. Поки Україна повна ідіотами, вона приречена на клоунади різного толку.
На ідіотизм влади і опозиції, від зміни місць яких ідіотизм не міняється.
На убогість для розумних.
На безмовність думаючих.
На еміграцію духу.
На нікчемність народу, що вимирає від алкоголізму (яка партія у нас споює народ?), від наркоманії (яка партія кришуе наркотрафік в Україні?), від СНІДУ (яка партія за допомогою мас-медіа пропагує гламурну статеву розбещеність?), від туберкульозу (яка партія наживається на медпрепаратах, точніше, на їх вартості?), від програмованого отуплення (яка партія володіє більшістю ЗМІ в країні, утримуючи співвідношення жовтої преси до аналітичної незалежної 85:15?)...
Деградація України наглядно прослідковується явно:
– По президентах: від інтелігента радянської закваски Кравчука - до неграмотного колишнього карного злочинця Януковича.
– По народові: від спільності людей, найосвіченішої у світі, - до стада, що вимагає хліба і видовищ й щасливо плентається на забій за клоунами-лідерами.
А народові потрібно вибирати не за яким клоуном тягнутися далі в убогість, а як би позбавитися від прогресуючого ідіотизму...
На жаль... Ідіотами бути простіше. Легше. І, мабуть, приємніше...
Отже вперед до світлого майбутнього....

За матаріалами dugme

dugme

Немає коментарів:

Дописати коментар